Charme Leather Car Kit


ZAŠTITNI PAKET ZA VAŠU KOŽNU ODJECU

Charme Leather Car Kit
Descrizione

ZAŠTITNI PAKET ZA VAŠU KOŽNU ODJECU

Slušajuci potrebe, predvidajuci dogadaje, jedan korak ispred tržišta .

.

.

Ma-Fra je opet preuzeo inicijativu stvarajuci liniju proizvoda koji nikada prije nisu bili proizvedeni, posebno za one sa pravom strašcu za motociklima.

"Charme" je rijec koja priziva eleganciju, primamljuje .

.

.

CHARME je ime zamišljeno od Ma-Fra za liniju proizvoda posebno stvorenih za one koji vole svoju kožnu odjecu (odijela i cizme) koliko i njihove "kotace".

"Charme" linija proizvoda slavi draži kožne odjece, najdelikatnije i najdragocjenije odjece.

Pojedine stavke su uljepšane vrlo elegantnim pakiranjem proizašlim iz kozmeticke linije: to nije samo zaštitni proizvod za vašu odjecu, nego autenticni "Uljepšavajuci" proizvod za zaštitu kože promicanjem njene prirodne mekoce i odolijevanja tijekom vremena.

CHARME KIT sadrži najsofisticiraniju kozmetiku: 1 boca Charme Schiuma Detergent - 1 tuba Charme Crema Nutrient - 1 boca Charme Latte Hydrating - 1 posebne tehnicke rukavice - 2 okrugle bijele lateks spužve.

Specifikacije CHARME DETERGENT je cistaca pjena na osnovi prirodnih komponenti koje otapaju i uklanjaju sve vrste necistoca iz kože.

CHARME NUTRIENT je pogodan za obnavljanje savitljivosti i sjaja kože koja je postala suha i ispucana tijekom vremena.

CHARME HYDRATING je hidratantno mlijeko protiv starenja, koje se bori protiv UV zraka, potrebno za ocuvanje prirodne ravnoteže kože.

Come pulire sedili e interni in pelle dell'auto - Auto Detailing by #MAFRA - Fai da te auto
02:39
47813 Viewed video
0/5
Da li ste zainteresirani za ovaj proizvod?
Ako želite više informacija o ovom proizvodu, molimo vas da ispunite obrazac u nastavku i bit ćete kontaktirani od strane savjetnika tvrtke Mafra