Guanto Marley


Marley rukavica

Guanto Marley
Descrizione

Marley rukavica Kad ste koristili MARLEY rukavicu, to se VIDI! MA-FRA predstavlja konacno rješenje za pranje bilo koje podloge rukom! Tu je nova rukavicu na tržištu, rukavica sposobna promijeniti nacin pranja Automobila, Motocikala i Plovila rukom, i mogla je biti stvorena samo od strane Ma-Fra.

Opremljena s dvostrukom strukturom, izvana je izradena od mikro vlakana za uklanjanje prašine i najcvršce prljavštine, dok je unutrašnjost proizvedena od prozracnog i vodo-nepropusnog materijala kako bi se osiguralo apsolutno savršeno pranje.

Zahvaljujuci svojoj ekstra velicini, jednom nošena, sasvim je udobna i sposobna za pokrivanje veceg površinskog podrucja od njenih konkurentskih proizvoda.

Izvanredna tehnologija njenih vlakana, zajedno sa njenom "super velicinom", cini proizvod sposobnim da opere bilo koju površinu u pola vremena.

Njena nevjerojatno meka i nježna mikro vlakna ne grebu površine ili ostavljaju iritirajuce dlacice, koje je tako teško "uhvatiti" i ukloniti.

Za Vrhunsko Pranje Koristite rukavicu od mikro vlakana umjesto normalne spužve.

Navlažite tkaninu prije upotrebe.

Za potpuno uklanjanje prašine Obrišite vrlo suhom rukavicom širom unutrašnjosti vozila.

Rubovi tkanine ce jamciti da je prašina uhvacena i eliminirana sa svih površina.

Na kraju pranja, kad ste koristili MARLEY, to se vidi!

Guanto per auto MARLEY e LAST TOUCH by #MAFRA
00:53
10341 Viewed video
0/5
Da li ste zainteresirani za ovaj proizvod?
Ako želite više informacija o ovom proizvodu, molimo vas da ispunite obrazac u nastavku i bit ćete kontaktirani od strane savjetnika tvrtke Mafra