Panno 3 Shine (Krpa 3za sjaj)


Krpe od mikro vlakana

Panno 3 Shine (Krpa 3za sjaj)
Descrizione

3 krpe od mikro vlakana koje se nalaze u pakiranju 3SHINE, namijenjene njezi automobila, su krpe koje zaista otklanjaju sve prisutne nečistoće koje se nalaze u kabini, na staklima ili na karoseriji.

Krpa od mikro vlakana MA-FRA posjeduje upravo svojstva vrlo visoke moći upijanja, svojstvo koje joj pruža struktura koja se sastoji od milijuna tankih traka koje djeluju dubinski te uklanjaju molekule prljavštine: u prvoj fazi iste se smanjuju u malene čestice, dok se u drugoj fazi zadržavaju u unutrašnjosti mikro vlakana.

Visoke performanse tehnoloških mikro vlakana ne mogu se usporediti s niti jednim drugim materijalom, jer su vlakna krpa nevjerojatno meka, otporna i posjeduju visoku moć upijanja.

Proizvođač MA-FRA je znači ostvario cjelovitu ponudu krpa od mikro vlakana koje su osmišljene za različite dijelove vašeg automobila, kako bi zadovoljio potrebe potrošača.

Evo zbog čega je 3Shine kompletna kolekcija u kojoj nalazim 3 krpe koje su potrebne za njegu automobila.

Unutar pakiranja pronaći ćete plavu krpu, crvenu krpu i ljubičastu krpu.

Pobliže: - Krpa od mikro vlakana za stakla: Plava krpa, za stakla, otklanja najokorjeliju prljavštinu bez ostavljanja tragova.

- Krpa od mikro vlakana za unutrašnjost: Crvena krpa, za unutrašnjost, zadržava prašinu iz dubokih pora instrument ploče - Krpa od mikro vlakana za vanjske dijelove: Ljubičasta krpa, za vanjske dijelove, olakšava odstranjivanje voska i nanijetog sredstva za poliranje.

Posebno za tamne karoserije

Da li ste zainteresirani za ovaj proizvod?
Ako želite više informacija o ovom proizvodu, molimo vas da ispunite obrazac u nastavku i bit ćete kontaktirani od strane savjetnika tvrtke Mafra